Minggu, 06 November 2011

Gadis Mendakwa Bapa Kepada Anaknya Ialah Justin Bieber

Fan Mariah Yeater, 20, mendakwa awal minggu ini bahawa penyanyi 'superstar', Jutin Bieber ialah bapa kepada anak yang dilahirkannya yang kini telah berusia 4 bulan Mariah, 20, mendakwa bayi yang dilahirkan itu adalah hasil pertemuan singkat pertamanya dan melakukan hubungan seks tanpa menggunakan kondom di dalam bilik mandi di belakang pentas dalam satu konsert Bieber.
Dia mengatakan persamaan antara anaknya dengan Bieber amat luar biasa.Lihat saja mulutnya memang serupa. Saya hanya mahu menuntut hak untuk anak saya, saya rasa amat menderita setelah ditinggalkan dan saya cuba menghubunginya tetapi Justin langsung tidak menyambutnya." katanya lagi.

Bieber telah menafikan dakwaan wanita itu tetapi dilaporkan telah dipanggil untuk menjalani ujian DNA di Los Angeles pada bulan Disember nanti.
Penyanyi pop remaja itu memberitahu, "Saya hanya ingin berkata, bahawa dakwaan wanita itu adalah tidak benar. Saya tahu bahawa saya akan menjadi sasaran, tetapi saya tidak akan menjadi mangsa.”
"Gila. Tiap-tiap malam selepas persembahan saya keluar dari pentas dan terus ke kereta, jadi ini kerja gila jika ada sesetengah orang ingin membuat apa-apa dakwaan palsu terhadap saya,” jelasnya lagi


0 komentar


GAMBARKAN EKPRESIMU !!!
teks unik | teks ABG | teks terbalik | google translete | om google:a :b :c :d :e :f :g :h :i :j :k :l :m :n :o :p :q :r :s :t :u :v :w :x :y :z ;a ;b ;c ;d ;e

LAPORKAN !!! jika komentar bermuatan SARA, mencaci maki komentator lain, atapun melakukan SPAM. klik disini

(moderator)


Posting Komentar

Artikel TerkaitDaftar Isi Blog